Staf profesional
Ne jemi krenarë të punojmë me stafin tonë profesional. Mjekët tonë të kualifikuar me specializim dhe përvojë shumë vjeçare, pranojnë dhe trajtojnë me kujdes të veçant çdo pacient.
7 ditë të javës
Qëllimi ynë është që ne të jemi gjithmonë afër jush dhe të ofrojmë zgjidhje për ju gjatë gjithë kohës në mënyrë që ju të ndjeheni të sigurt dhe të shëndetshëm, prandaj ne jemi në shërbimin tuaj çdo ditë të javës.
Shërbimi emergjent
Shërbimi emergjent në Swiss Hospital është shërbimi që na bën ne të dallojmë nga të tjerët. Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të ofruar ndihmën tonë në rastet emergjente me vetëm një thirrje larg jush

Shërbimet specialistike

Mjekësia familjare
Gjinekologjia
Pediatria
Kardiologjia
Interno
Gastro
Endokrinologjia
Urologjia
Ortopedia
Otorinolaringologjia
Kirurgjia vaskulare
Kirurgjia plastike dhe estetike
Kirurgjia e përgjithshme
Reumatologjia
Neuropsikiatria
Pneumatofiziologjia
Onkologjia
Fizioterapia

Shërbimi emergjent

Urgjenca

Shërbimi emergjent në Swiss Hospital është shërbimi që na bën ne të dallojmë nga të tjerët. Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të ofruar ndihmën tonë në rastet emergjente me vetëm një thirrje larg jush

Rreth nesh

Kush jemi ne

Swiss Hospital është themeluar në vitin 2019, duke filluar punën si institucioni i parë privat i kujdesit shëndetësor në Anamoravë, fillimisht duke vepruar si klinik nën emrin "Swiss Clinique 2", më pastaj në vitin 2021 ka zgjeruar gamën e fushëveprimtarisë me hapjen e dy departamenteve në operime si atë të Kirurgjisë së përgjithshme dhe Ortopedisë. Swiss Hospital tani përfshin një veprimtari të zgjeruar të shërbimeve specialistike.

Kontaktoni me ne

+383 44 134 135

+383 49 134 135

+383 (0) 280 310 510